Crystal Palace özeti ve hedefleri

21.08.2023 23:11

CEST


Arsenal, Tomiyasu’nun kırmızı kartına rağmen üç puanı aldı

Odegaard maçın tek golünü penaltıdan attı.

Eğer acı çekmezse Arsenal’e bir faydası olmaz. Arsenal’in Crystal Palace’a yaptığı ziyarette Arsenal, Martin Odegaard’ın tek golüyle galip geldi.ama bundan sonra hayat çok karmaşıklaştı Takehiro Tomiyasu’nun sınır dışı edilmesi Maçın bitimine neredeyse yarım saat kala, Mikel Arteta’nın adamları bu rahatsızlıktan dolayı üç puan eklediler ve önceki iki Premier Lig maçında iki galibiyet elde ettiler.

On bire karşı on bir olan ilk devrenin tamamı Arsenal’den geldi. Son İngiliz liginin ikincisi, 1. Maç gününde Nottingham Forest’a karşı oynadığı futbolun şans eseri olmadığını gösterdi ve kendisinin de bu sezon kupayı istediği konusunda uyardı. Aslında en açık olanı bu Eddie Nketiah bunu başardı, ancak sol ayak vuruşu Sam Johnstone’un çıkışından önce sol direğe çarptı.

Topçu ekibi molanın ardından durmak istemedi. VE Avını 54’ünde bulduGabriel Jesús’un yokluğunda forvet olarak başlangıç ​​pozisyonunu kazanan Nketiah sayesinde. Johnstone onu ceza sahasına indirdi ve Odegaard penaltıyı çevirdi. Norveçli oyuncu sezonun ilk golünde başarısız olmadı.

Ancak dakikalar sonra gülümsemesi kayboldu. Tomiyasu şutunda ikinci sarı kartı gördü ve terör Arteta’nın bedenlerine ulaştı. Selhurst Park pres yaptı ve Ebere Eze her taraftan denedi ancak Arsenal’in savunması liderliği bir hazine olarak savunmak için daha güçlüydü ve Üç puanlık ganimetleri Emirates’e getirin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir