GAME’den Mortal Kombat 1 için ön sipariş verin ve özel bir hediye baskısı ve Shang Tsung kazanın

GAME Spain tarafından sunulmaktadır.

Hiçbirşey kalmadı Bir kez daha en eğlenceli ve heyecan verici savaşların tadını çıkarın Mortal Kombat 130. yıl dönümü vesilesiyle tamamen yeniden başlatmayı temsil eden destanın yeni bölümü.

Ve böyle bir dönüm noktasını kutlamak için OYUN Belirli koşullar altında savaşa hazırlanmanızı istiyorlar: yani rezerve ederseniz Mortal Kombat 1 İçinde OYUN, Ücretsiz olarak özel bir FİLM alırsınız!

var olmak Her birinde dövüşçü bulunan üç model mevcuttur: Sub-Zero, Mileena veya Scorpion. Alacağınız model rastgele olacaktır, ancak kimi alırsanız alın kesinlikle fazlasıyla memnun kalacaksınız! Bu sayfaya ek olarak şunu da aklınızda bulundurun Rezervasyonlar Mortal Kombat 1 Shang Tsung’u savaşçı olarak alacaksınOyunun ön siparişleri için özel bir DLC’ye dahildir.

Gol atmaya hazır olun Ölüm Art arda önümüzdeki 19 Eylül ile Mortal Kombat 1 İçinde OYUN.

Mortal Kombat GAME'de rezervasyon başına 1 ek hediye

Yeni mekaniğin, kamera hücresi savaşçılarının tadını çıkarın

Mortal Kombat 1 Komboları genişletmek, savunma görevlerini yapmak veya mermileri ateşlemek için kullanılan ikinci bir destek karakteri olan Kameo Savaşçıları ile destanı yeni bir seviyeye taşıyın. Ayrıca Liu Kang’ın yarattığı ve en ünlü karakterlerin yeniden yaratıldığı bir dünya olan destanın hikayesindeki yeni bölüme tanık olabilirsiniz. Oyun yoğun duygu ve aksiyon arayanlar için mükemmelfilm sekansları aracılığıyla yaşanan anlatı deneyimine ek olarak.

Mortal Kombat GAME'de rezervasyon başına 1 ek hediye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir