Rainbow Six SMOL, Tom Clancy’nin nişancısını beklenmedik derecede tatlı kılıyor

Yeni bir tane var Gökkuşağı Altı Bugün oyun çıkıyor ama öyle değil önceki tüm girişler Ubisoft’un uzun süredir devam eden taktiksel nişancı serisinde. Bunun yerine, bu yeni giriş, Rainbow Six SMOLNetflix abonelerine özel olarak sunulan yukarıdan aşağıya bir çizgi film roguelite mobil nişancı oyunudur.

Bu yeni Gökkuşağı Altı Spin-off ilk kez 20 Şubat’ta açıklandı Brezilya’nın São Paulo kentindeki Rainbow Six Siege Daveti sırasında. Görülecek tanıdık yüzler var kuşatmabu oyunun doğrudan devamı değil, buna dayalı yeni bir yan ürün Gökkuşağı Altı Bayilik.

Ubisoft açıklıyor SMOL “küçük, eğlenceli, ilginç” bir varyant sunan “yukarıdan aşağıya izometrik rogulelite nişancı oyunu” olarak Tom Clancy Gökkuşağı Altı Evren. Artık iOS ve Android’de mevcut, SMOL bir grubu kontrol eden oyuncular var R6 Dünya çapında çeşitli görevler üstlenen operatörler. Her operatörün kendine ait silahları, bonusları ve benzersiz yetenekleri vardır. Ubisoft, oyuncuların her görev için mükemmel ekibi oluşturmak amacıyla işe alınan operatörlerden oluşan ekipler oluşturması gerektiğini söylüyor.

Ubisoft/Netflix

“Burada daha erişilebilir bir yaklaşımla izleyici kitlesini biraz genişletme fırsatını gördük Gökkuşağı Altı Evren,” dedi kreatif direktör Renaud Forestié Kenar.

Nasıl Gökkuşağı Altı Kuşatması, SMOL oyuncuların oyun tarzlarına bağlı olarak her göreve farklı şekilde yaklaşmalarına olanak tanıyan, son derece tahrip edilebilir ortamlar içerir. Sert ve yüksek sesle içeri girmek ister misin? Bunu yapabilir ve önünüze çıkan duvarları yıkabilirsiniz. Sessiz olup etrafta gizlice dolaşmak ister misin? Doğru ekibe ve çalışanlara sahip olduğunuz sürece siz de bunu yapabilirsiniz.

Bu, bugünlerde biraz belirsiz bir terim olan roguelite’dir, ancak bu durumda bu, her başarılı görevden sonra oyuncuların, operatörleri için yeni yükseltmelerin ve silahların kilidini açmak için kazanılan XP’yi ve kredileri kullanabileceği anlamına gelir. Ancak bir operatör ölürse hepsi bu. Öldüler ve sonsuza kadar gittiler. Ubisoft, kaybetmenin “tavsiye edilmediğini” söylüyor.

Akılda tutulması gereken bir şey: Çünkü bu bir Netflix’e özel oyun Burada ilgilenilmesi gereken oyun içi mikro işlemler yoktur (Her ne kadar bu kural bir gün değişebilirse de…) Yani her şey dahil SMOL kilidi açılır ve oyun yoluyla kazanılır. Bu çok hoş ama bunun bir Netflix hesabının arkasında kilitli kalması beni biraz üzüyor. Sadece 15 dolar harcayıp bilgisayarımda veya konsolumda oynamayı tercih ederim. Umarım bu daha sonra bir seçenek haline gelir.

Rainbow Six SMOL artık Android ve iOS için kullanılabilir.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir