Eski Halo kreatif direktörü Joseph Staten, AAA Netflix projesinde çalışıyor

Bu ay 343 Industries’ten ayrıldığını açıklayan Joseph Staten, bunu açıkladı. Platformlar arası bir “Triple-A” orijinal oyunu üzerinde çalışacak Netflix Games’te Kreatif Direktör veya aşırı üretim. Satın almaları indie veya mobil stüdyolarla sınırlı olsa da Netflix bir süredir video oyunlarına odaklanıyor.

Staten, kişisel hesabında “İş hayatımda, ikonik karakterler, büyük gizemler ve sonsuz maceralarla dolu dünyalar yaratmak için birlikte çalışmaktan daha çok sevdiğim bir şey yok” dedi. “Netflix Games’e platformlar arası bir AAA için Kreatif Direktör olarak katıldığımı duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. tamamen yeni ve orijinal“Bu nedenle, bunların Netflix lisansları olduğu göz ardı edilebilir. asi ay – Zack Snyder’ın oyunu onaylanan yeni filmi veya başarılı serisi yabancı şeyler.

Staten bağlandı şanlı neredeyse tüm kariyeri boyunca ve Microsoft 2000 yılında stüdyoyu satın aldığında Bungie ile birlikteydi. İlk iki filmi yazıp yönetti. haleleryazdı hale 3, Merhaba Erişim ve yaratıcı danışmandı Halo Savaşları. Bungie yeniden bağımsız olduğunda yazar ve kreatif direktördü. Halo 3: ODSTİlk etapta tekrar edeceği pozisyonlar kararlılık. Microsoft’a 2014’te Xbox Game Studios Publishing’te Kreatif Direktör olarak katıldı, ancak kursu yeniden haritalandırmak için 2020’de Kreatif Direktör olarak 343 Industries’e katıldı. hale sonsuzluk. Bu yılın Ocak ayında Xbox Game Studios Publishing’e döndüğünü duyurdu.

Bir oyun yayıncısı olarak Netflix’in planı

Netflix, video aboneliğine bir eklenti olarak mobil oyunlar sunmaya başladı, ancak platformlarını daha da farklılaştırmak için çalışmalar ekledi ve yenilerini açtı. Şu anda 16 oyunları var. ilk parti Gelişim ve Teams ile işbirliği içinde 70 ms üçüncü şahıs.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir