Jack Grealish chiringuito’yu susturur

20:19’da başlıyor

CEST


İngiliz kanat oyuncusu, ‘Guti’nin ilk maçtaki performansını eleştirdiği spor programından bir ‘tweet’e yanıt verdi.

Manchester City adamı, Pep’in Real Madrid’e karşı tarihi galibiyetinde kilit rol oynadı

O Manchester City, Real Madrid’i 4-0 yenerek Şampiyonlar Ligi’nden elendi. bu da bazı eleştirmenleri susturmaya hizmet etti. “Skyblues”, Santiago Bernabéu’daki performansları nedeniyle ağır bir şekilde eleştirildi. hem toplu hem de bazı oyuncular bireysel

İlk maçın en dikkat çeken futbolcularından biri de İngiltere kanat oyuncusuydu. Jack Grealish. Doğrusu, ‘güti’eski Real Madrid oyuncusu, “El Chiringuito” da onu sert bir şekilde eleştirdi. Josep Pedrerol tarafından. “Grealish kimseyi yarı yolda bırakmaz”büyülü İspanyol orta saha oyuncusunun sözleriydi.

Şimdi, yarı final rövanş maçındaki üstün performansının ardından, Greish özel intikamını aldı programa ve çalışana karşı. Twitter aracılığıyla neredeydi programın raporunun “Guti” sözlerinden alıntı yaptığı “Tweet” e yanıt verdi..

Bunu akılda tutarak, yetenekli İngiliz kanat oyuncusu bir yanıtla yanıt verdi. ağzı bir fermuarla kapatılmış kısa ifade, geçen Çarşamba görünüşünün nefret edenlere “çenesini kapattığını” açıkça sembolize ediyor ve özellikle eski Real Madrid oyuncusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir