Square Enix, Forspoken’ın Denuvo korsanlıkla mücadele sistemini PC’den kaldırıyor

Square Enix, Denuvo korsanlıkla mücadele sisteminin PC versiyonundan kaldırıldığını duyurdu. telaffuzLuminous Productions tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu. Gerçek şu ki, Japon şirketin bu hamlesi bizi şaşırtmamalı çünkü diğer unvanları, örneğin Valkyrie Elysium herhangi biri üçgen stratejisi, ayrıca Denuvo ile PC’de giriş yaptı, ancak piyasaya sürüldükten aylar sonra kaldırıldı. Denuvo’nun ortadan kaldırılmasının sebeplerinin telaffuzBunun bir nedenden kaynaklandığına inanılıyor. Oyun satışlarını artırmaya çalışın yüksek geliştirme maliyetlerini telafi etmek ve “vasat” ilk satışlardan sonra kar elde etmek.

Bildiğiniz gibi, Denuvo, PC oyun performansı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir, kötü bir optimizasyon eklersek, oyuncunun eğlencesini ve deneyimini bozabilecek çok sayıda teknik sorunu olan bir başlığa yol açan bir şey. Bu durumuda telaffuzBaşlık çok sayıda kusurla çıktı, ancak bunlar güncelleme yamalarıyla düzeltildi. Öte yandan, Denuvo’nun tamamen kaldırılması Steam sürümünde oyunun performansını önemli ölçüde artırmayı başardıbu yüzden bu platformda ona sahip olan herkes için iyi bir haber.

dumanbetyenigiris.com

Sıkıcı bir açık dünyanın ağırlığı altında iyi bir oyun

telaffuz İyi fikirleri ve çok sağlam bir oynanış temeli olan bir oyun ama o kadar sıkıcı ve ilgi çekici olmayan bir açık dünya tasarımına sahip ki oynanışı istediğimizden çok daha fazla uzatıyor ve bu da saatler geçtikçe daha da belirginleşiyor. Bunun için dövüş sisteminin özgün ve çok dinamik olduğunu, çok gösterişli ve iyi planlanmış patronların olduğunu ve Athia’da sihirli parkur yapmanın son derece tatmin edici olduğunu söylemeliyiz. Erdemler, çeşitli eksikliklerinin ve az teşvik edici içeriklerinin üstesinden gelmek için sürekli mücadele eder.“, bizim sonuçlandırmak Analiz. Rehberimizi elinizin altında bulundurmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir