Vampire Survivors, yeni bir işbirliği modu ve motorla ücretsiz olarak güncellendi

Kurtulan Vampir Geçen yıl sade, orijinal ve komik teklifiyle bağımsız sahnenin en büyük sürprizlerinden biri oldu. Şimdi Poncle, oyunun lisansını yeni aldığını duyurdu 1.6 güncellemesiiki büyük yenilik getiren: yeni bir grafik motoru geliştiricinin geçen yıldan beri üzerinde çalıştığı ve yeni bir yerel işbirliği modu Bu, oyunlarımızı arkadaşlarımız ve ailemizle paylaşmamızı sağlar.

kooperatif hayatta kalma

Ne yazık ki oyunu internet üzerinden resmi olarak oynamanın bir yolu yok, ancak bu engeli aşmak için Steam’in Uzaktan Birlikte Oynama özelliği gibi çözümleri her zaman kullanabiliriz. çok ilginç bir detay Bu mod, mevcut tüm içerikle uyumludurböylece indirilebilir genişletmeler de dahil olmak üzere tüm oyunun keyfini birlikte çıkarabilirsiniz.

İşbirlikçi oyundaki tek fark, Her karakterin daha az silah yuvası vardır dengeyi korumak için. Ayrıca yeni bir eşya var, Dostluk Tılsımı.

Yeni grafik motoruna gelince, Bu sayede çok daha akıcı oyunların tadını çıkarabiliyoruz., özellikle daha sınırlı veya eski cihazlarda. Geliştirme stüdyosunun kendisi, performans artışını gerçekten görebileceğiniz Steam Deck’teki motor değişikliğinden önce ve sonra oyunun bir video karşılaştırmasını gösterdi.

Başarısı Kurtulan Vampir

Kurtulan Vampir Dır-dir A roguelite Seviye atlayarak ve onlarla yüzleşmek için silahlar ve güçlendirmeler alarak sayısız düşman sürüsünden sağ çıkmamız gerekecek.. Tüm saldırılarımız otomatik, bu yüzden tek düşünmemiz gereken karakterimizi ayarlarda ilerletmek ve doğru kararlar vermek. Kendisi hakkında daha fazla bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Analiz.

içinde mevcut PC, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, iOS ve Android.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir